Detailing tečaji

Ena izmed stvari s katero sem pridobil kar nekaj pozitivnega feedbacka, je izobraževanje strank ter avtomobilističnih navdušencev o negi vozila. Naj si bo to z deljenjem nasvetov glede produktov in priporočila za le-te, kako se lotiti čiščenja določenih površin ali pa reševanje raznoraznih težav pri domačih mojstrih. Kar nekaj video vsebine in člankov na to temo lahko zasledite na naši facebook strani.

V ta namen sem se nedolgo nazaj podal v novo obliko izobraževanja, v spletne tečaje.

Gre za video vodič po čiščenju, prvi v taki obliki pri nas, ter prvič vse v slovenskem jeziku, z razlago razumljivo popolnemu laiku, hkrati pa z vsebino, ki je primerna tudi za malce bolj izkušene na tem področju.

Tako se lahko podučite o različnih sekcijah čiščenja kar od doma, hkrati pa sem vam kadarkoli na voljo za dodatne nasvete in razlage.

Zaenkrat sem lansiral spletni tečaj : Osnove zunanjega čiščenja vozil, kjer vam predstavim vso potrebno opremo in pripomočke, ter čistilna sredstva, ki jih potrebujete za pranje vozila doma, od povsem osnovnih pripomočkov, do profesionalne opreme. Primeren za vse, ki se lotevate novega hobija, ali pa bi se radi maksimalno posvetili vašemu vozilu, na profesionalnem nivoju-kar pri sebi doma.

Detailing je hitro rastoča dejavnost, pri kateri je ogromno trikov in ogromno nepravilnih informacij, zato je včasih dobre informacije težko najti. Z več kot 10 leti izkušenj na tem področju, vam lahko optimalno svetujem v različnih smereh detailinga, ker znanje in pravilna uporaba vseh pripomočkov in produktov, sta ključnega pomena.

Naj si bo to za domačega uporabnika, ali za moje stranke, ki rade tudi same skrbijo za svoje vozilo.

Poleg spletnega tečaja, pa sem zelo aktiven na področju izobraževanja zahtevnejših postopkov, večinoma namenjenih profesionalni sekciji detailinga.

Tako smo v sodelovanju s specializirano trgovino www.operi-avto.si v zadnjih letih podučili že več kot 200 detailing navdušencev o poliranju in zaščiti vozil.

Pod imenom DETAILING ACADEMY se predstavimo v sodelovanju s trgovino in podjetjem Bevc Detailing, naš cilj pa je predati znanje, ki smo ga skozi leta nabrali, ter s tem zagotoviti, da se detailing razširi na čimvečje število domačih uporabnikov.

Različni tečaji poliranja in globinskega čiščenja vozil, so primerni za vse ,ki se s tem ukvarjate doma za hobi, ali pa se s tem ukvarjate profesionalno in bi radi nadgradili svoje znanje.

Skupinski tečaji z omejenim številom ljudi so prilagojeni vsem stopnjam zahtevnosti, ki jih posamični udeleženec želi izkusiti. Prav tako organiziramo tudi različne brezplačne dogodke in predstavitve, različnih blagovnih znamk, kjer se lahko spoznate z profesionalnimi detailerji , tako domačih kot tujih.

Kaj zajema Detailing Academy?

  • Skupinski in individualni tečaji (poliranje, notranje in zunanje čiščenje, zaščita vozil)
  • Delavnice (Čiščenje in nega usnja, zaščita vozil, rokovanje s polirnimi stroji,…)
  • Izobraževanja (Izvedba različnih izobraževanj na temo čiščenja in poliranja vozil, tudi za podjetja)
  • Predstavitve (Predstavitve blagovnih znamk in testiranje novosti iz sveta avtokozmetike in detailinga)
  • Dogodki (Organizacija različnih dogodkov s področja avtokozmetike in detailinga, tudi z gosti iz tujine)

Zakaj izbrati Detailing Academy?

  • Profesionalen pristop z večletnimi izkušnjami
  • Vrhunsko opremljeni prostori za izvedbo tečajev in dogodkov
  • Možnost preizkusa opreme in ostalih izdelkov različnih proizvajalcev
  • Prilagodljivost in fleksibilnost

Kje smo in kako do nas?

Detailing Academy se nahaja v prostorih podjetja IMS-Adit, d.o.o. v industrijski coni Trzin.

Kontaktirajte me

Osredotočen sem na najvišjo raven storitve, za vsako vozilo in stranko posebej.
Individualni pristop do vsakega posameznika, je v mojih očeh nadvse pomemben, saj le tako lahko zagotovim, da vaše želje postanejo resničnost, ter s tem izpolnim ali morda celo presežem vaša pričakovanja.

Kontakt