Moji začetki

Moje ime je Matej Pavlič in sem ustanovitelj podjetja Avtokozmetika MP, ki je storitveno usmerjeno podjetje, specializirano za butično čiščenje, poliranje in zaščito vseh vrst vozil.
Osredotočen sem na najvišjo raven storitve, za vsako vozilo in stranko posebej.
Individualni pristop do vsakega posameznika, je v mojih očeh nadvse pomemben, saj le tako lahko zagotovim, da vaše želje postanejo resničnost, ter s tem izpolnim ali morda celo presežem vaša pričakovanja.
Poslujem izključno po prednaročilu in predhodni ponudbi, gre namreč za luksuzno storitev, ki je prilagojena vsakemu posamezniku posebej.
Ko kontaktirate podjete Avtokozmetika MP, kontaktirate mene, Mateja. Z vami sem od prvega telefonskega klica, do ogleda vozila, samega tretmaja in nadaljnega vzdrževanja. Sam stojim za svojim delom.
Razlog za to je sila enostaven; sem perfekcionist in sem mnenja, da le na tak način lahko dosežem skupni cilj, kar so dobri odnosi in popolni rezultati.

Z vami že 5 let

Kot pionir detailinga v Sloveniji sem seznanjen z najnovejšo tehnologijo in tehnikami, obiskal sem izobraževalne centre doma in v tujini, svoje znanje pa sem več let nadgrajeval po različnih delavnicah in sejmih. Poznavanje produktov in izkušnje so le ena izmed stvari, s katero se razlikujem od ostalih ponudnikov. Del tega je tudi izobraževanje strank in detailing navdušencev, ter svetovanje podjetjem, ki se ukvarjajo s tem.
Vabim vas, da me kontaktirate in skupaj ugotovimo, kakšna storitev je optimalna za vas in vaše vozilo.
Direktor podjetja,
Matej Pavlič

Naše storitve

Z vami sem od prvega telefonskega klica, do ogleda vozila, samega tretmaja in nadaljnega vzdrževanja. Naj avtokozmetika postane navada.